maanantai 29. lokakuuta 2012

Vaatteita, vaatteita...

Apua! Meidän kämppä pursuaa vaatteita.



Onneksi keskiviikkona on tiedossa lasten vaatteiden-kierrätys-treffit Rouva J:n luona. Tarkoitus on kierrättää itselle tarpeettomia herkkuja niille joilla tarvetta löytyy. Tänään ajattelin kaapeista kaivaa ylimääräiset ja hinnoitellakin valmiiksi. Saa nähdä mistä kaikesta maltan luopua. ;) Tiedän että ylimääräisenä on ainakin muutama toppapuku ja lisäksi pienen pieniä vaatteita, jotka on käynyt pienekisi Pikku-Pöllölle.





Ja vähän aihetta liippaa tämä toinenkin Apua!-asia. Pyykit on mun heikkolenkki. Mä kyllä pyykkään, mutta sitten se viikkaaminen ja kaappiin vieminen on niin työlästä. Meillä on AINA viikkaamatonta pyykkiä. Tuntuu, että se viikkaaminen on hirveen hidasta hommaa ja koskaan en saa sitä rauhassa tehdä. NO, oikeesti saan tehdä illalla kun tytöt nukkuu, mutta silloin harvoin jaksan. Ja iltaisin sitten en saa vietyä vaatteita edes kaappiin kun kaapit on tietenkin huoneissa jossa tytöt nukkuu. Kuinka te oikein ratkaisette tämän ongelman? Vai onko tämä ongelma ainoastaan mulle?






Mutta enivei, onhan se kiva kun on aina jotain kaunista päälle laitettavaa lapsille. Itselle ei sitten koskaan olekaan. :D

3 kommenttia:

  1. Hommaa jokaiselle oma puhtaanpyykin kori. Viikkaa ne niihin valmiiksi, seuraavana päivänä saat sit vaan viiä vaatekaappeihin!
    Auttaisko tää yhtään vai onko ihan pöllö idea?
    T: Jasmine

    VastaaPoista
  2. No auttais toi, jos olis tilaa noille koreille jossain. Meidän khh on niin onnettoman pieni.

    VastaaPoista