lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween


Meillä juhlitiin eilen halloweenia. Kutsuttuina oli ystäviä lapsineen. Lapset oli mukana alkuillan ja kahdeksan jälkeen jatkettiin aikuisten voimin. Meidän rakkauden hedelmät pääsi mummille yökylään.


Halloweenista on paljon keskusteltu lähiaikoina. Monet suomalaiset ovat sitä mieltä, että ei Suomessa saa juhlia jotakin jenkkejen juhlaa. No miksi ei saisi? Mun mielestä ainakin on kivaa juhlia ystävien kanssa oikein teeman kera. On ihanaa leipoa ja koristella asuntoa. Ja ennen kaikkea pukeutua itsekkin järkyttävän näköiseksi. Toisaalta; ei mua haittaa yhtään vaikka joku ei juhli halloweenia. Mua ei itse asiassa haittaa vaikka joku jättäis Joulunkin väliin. Me ei niin tehdä!


Kiitettävän moni aikuinenkin oli pukeutunut ja lapsista melkein jokainen. Tässä taas kuvia.

















Rölli ja Piru 




  
Minä

Kiitos teille osallistuneille. Te teitte meidän juhlista onnistuneet. 



2 kommenttia:

  1. Enemmän ehkä häiritsee se, että koko muu maailma juhlii Halloweenia yhtä viikonloppua aiemmin kun Suomi, joten jos halutaan jenkkimallilla tehdä, voitaisiin sitten juhliakin samaan aikaan.

    Aika mukavat kinkerit kuitenkin näyttää olleen (ja superhyvät tarjoilut)! =)

    | mustikkasmoothie.blogspot.com |

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kanssa se ikuisuuskysymys. Koska se halloween siten oikein on? Alunperin sitä on kai jenkkilässä juhlittu aina lokakuun viimeisenä päivänä, kun 1.11. on siellä pyhäinpäivä. Heilläkin kai on siirrytty kumminkin viikonloppujuhlintaan ja siis ilmeisesti edeltävään viikonloppuun. Me valittiin suomalaisina juhlintapäiväksi meidän pyhäinpäivänaatto. Kumpi sitten on oikea? Jaa-a, mutta meillä juhlitaan ainakin jatkossakin suomalaista halloweenia, suomalaista pyhäinpäivää edeltävänä päivänä.

      Poista