sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tikkua kakussa vai kakkua tikussa




No niin... taas tuli uusi hurahtamisen aihe. Cake pops, eli kakkutikkarit. En ole edes vielä kertaakaan kokeillut ja nyt jo oon ihan hullaantunut. Näissä on vaan mielikuvitus, ja ehkä vähän taidotkin, rajana. Torstaiksi aion värkätä ensimmäiset omat, ja jatkossa kehitän taitojani pikkuhiljaa. Kaikkiin tän vuoden tuleviin juhliin aion värkätä näitä. Ihania, ihania, ihania... Kuvat kertokoon mstä mä puhun.
Kuvat on eripuolilta nettiä pihistettyjä. Ja laitan alkuun simppeleitä malleja ja loppua kohti mallit vaikenee. Omista tikkukakuista tulee kuvia kunhan pääsen niitten kanssa vauhtiin. 






 















Siinä nyt alkuu toteutettavia. :D Ei taida noista monikaan mun
pikku-pötkö-sormilla onnistua. Mutta voihan sitä haaveilla. 

3 kommenttia:

  1. Huomenta, aattelin vinkata yhden kaverin pitämistä kakku/koristelukursseista. Siellä oppii kaikennäköistä kivaa leivontaan liittyvää. Jos sattuisit olemaan täälläpäin kun näitä järjestetään, niin suosittelen kyllä lämpimästi! http://www.pullahiiri.com/2012/11/leivonta-ja-koristelukurssit-2013-helmi.html
    Enkä suinkaan tarkota, että sun taidoissa olis jotain vikaa :) Tuolla vaan oppii huikeita juttuja, mitä ei kotioloissa tuu ees ajatelleeks.

    Harmi kun pullahiiren blogi kaatui tossa, olikohan keväällä ja sieltä katos kaikki luomukset, mitä oli siihen mennessä tehnyt. Mm. kaikki meille tehdyt ihanuudet :(

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oliskin kiva päästä tuollaiselle kurssille. Mutta kevät(kin) on meidän perheessä pyhitetty jääkiekolle. Eli ei uskalla viikonlopuiksi suunnitella mitään.

      Poista
  2. Hirmu kiva että toi linkki toimii ;)

    Noh, se kyllä löytyy googlen kautta helposti.

    Ai niin ja tosi kiva blogi sulla!!!

    Johanna

    VastaaPoista