perjantai 23. marraskuuta 2012

Ajatukset siirtyy pikkuhiljaa jouluun

Niin; joulu on jo aika lähellä. Kuukauden päästä oikeastaan joulu on jo päällä vaikka aattoon onkin vielä yksi yö. Mä jo aikaisemmassa postauksessa kirjoitin, että rakastan joulua. On ihanaa koristella kotia (maltillisesti), katsoa lasten jännitystä tihkuvaa odotusta, juoda glögiä kera pipareiden, rapistella lahjojen kanssa iltamyöhällä. Sellaista on meidän joulu ja sen odotus.



Aika monen joulu on pelkää kulutusjuhlaa, ja sitä se on osittain meilläkin. Silti meillä yritetään pysyä kohtuudessa. Lahjoja jokainen saa, mutta ei kymmeniä paketteja kenellekkään. Ei edes lapsille osteta suuria määriä leluja. Yritetään tietenkin täyttää jokaiselle joku toive, ja suunnata lasten ajatuksia myös tarpeellisiin asioihin kun he joulupukille kirjeitä laativat. Omasta mielestä me ollaan onnistuttukin siinä ihan hyvin. Maiun hienolta listalta löytyi tänä vuonna Nintendo DS:n lisäksi filtti, luistimet, askarteluvälineitä ja jumpsuit. Ei mun mielestä mikään huonompi lista alle 7 vuotiaalta.











Joulun alla on myös monta "must-juttua". Meidän perheessä niihin kuulu ainakin piparitalkoot, joissa tehdään myös piparkakkutalo, ja seurakunnan askarteluilta. Askarteluillassa saa lapset askarrella omia juttuja, ja äitikin pääsee kokeilemaan kuinka korttien vääntäminen omin pikku kätösin onnistuu. Tarjolla on ollut myös kranssien tekoa yms. Ja seurakunta tarjoaa kaikki värkit. Tää on tosi hyvä juttu! Tervetuloa vaan kaikki Mustasaarelaiset askartelemaan Niilontielle keskiviikkona 28.11. klo 18-20. 









Tulen varmasti tässä ennen joulua vielä palaamaan näihin jouluvalmisteluihin, mutta tässä nyt oli vähän esimakua.


IHANAA JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE LUKIJOILLE!
Muistakaa olla kiltisti, koska tontut liikkuu jo ahkerasti. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti