sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Stairway to heaven...



Viikonloppua on vietettu taivaassa; tai no ainakin melkein. Ainakin tuntuu taivaalliselta kun saa niin paljon apua lasten hoitoon, ja valmiiksi katettu pöytä odottaa useampaankin kertaan päivässä. Se on kotiäidin luksusta.


Matkaan lähdettiin Perjantaina aamupäivällä aurinkoisesta Vaasasta; tai oikeestaan Mustsaaresta. Reissuseurana mulla oli tällä kertaa vaan 3 tyttöä. Pappa ja Maiu jäi kotiin. Tytöt ovat tottuneita autoilijoita, joten viiden-kuuden tunnin matka menee hienosti. Tällä kertaa pysähdyttiin Jalasjärvellä, Juustoportissa. Meillä pysähtymispaikoiksi valikoituu aina sellaiset paikat, joissa on hyvät lastenhoitohuoneet ja mahdollisesti joku leikkipaikka. Tässäkin asiassa lasten tarpeet ovat tärkeimmät. Juustoportissa nämä asiat ovat hyvällä tolalla, vähintäänkin keskitasoa.

Lounastauon jälkeen matka taittui mukaasti tyttöjen torkahtaessa ja minun ihaillessa ihania syysmaisemia vaihtelevassa säässä. Parkanossa poikkesin Kelan toimistossa tiputtamassa lisäselvityksen C:n tuloista kotihoidontuen lisää varten.





Matka taittui hyvää tahtia ja ennen kuin huomattiinkaan (viiden ja puolen tunnin matkustamisen jälkeen) oltiin jo melkein perillä. Enää muutama kilometri mummilaan. =)


Kotikotona tulee käytyä noin kerran kuussa. Ja nyt kun ajelin itsekseni niin yllätys olikin positiivinen kun bensa(diesel)mittari näytti perillä tällaiselta. Ei mennyt matkaan edes lähellekkään puolta tankkia. Toki meidän Transportterissa on aika iso tankki, mutta silti.
 

Mun matkaseuralaiset oli vielä 420 kilsankin jälkeen hymyileväisiä. Mukavaa on kyllä matkustaa tyytyväisten lasten kanssa. Ja viimeistään sisälle mummilaan päästessä ilo irtosi. Oli ollut jo ikävä "mummua ja ikkiä". <3



Nyt sunnuntaina ollaan jo takaisinlähtötunnelmissa. Ja tähän väliin mahtuu kyläilyä ja tapaamista vanhojen tuomarikavereiden kanssa. Niistä saattaa tulla postaus myöhemmin.


Ihanaa syyssunnuntai kaikille!!!
Me lähdetään kohta kotiin. Kyytiin napaatan omppuja ystäville ja sukulaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti