lauantai 15. joulukuuta 2012

Raivareita ja hivuttautujia ja enkeleitä


Viikonloppua mennään ja viikko onkin ollut melkoinen.

Tuntuu, että mun hermoja on koeteltu oikein kunnolla. Omat lapset, ja vieraat vanhukset, on saanut pinnan aika piukeelle.



Omien lasten kanssa nyt vaan on sellaista vääntämistä. Neljä vuotiaalle ei kelpaa mikään. Jos koitan sanoa mitkä vaatteet vois laittaa niin ne on tyhmät. Jos saa valita vaatteet itse niin mamma on tyhmä kun ei voi auttaa valitsemaan. Jos pyydän syömään pari palaa kurkkua, niin kurkku on pahaa. Seuraavalla kerralla kun jätän kurkun pois, olen tyhmä kun en anna kurkkua.... Listaa näistä voisi jatkaa loputtomiin. Onneksi "tonttukortti" vedettiin hihasta nyt ihan kunnolla esiin ja kaksi viimeistä päivää on mennyt ihan mukavasti; ilman suurempia raivareita.
Sitten tämä toinen ryhmä, joka saa mun veren kiehumaan... vanhukset. Nyt moni pyörittelee ihmeissään silmiään mutta joo-o. Vanhemmat ihmiset ovat ilmeisesti nykyään ottanut oikeudekseen, ilmeisesti ikänsä varjolla, etuilla kaikissa pitkissä jonoissa. Postissa sitten perjantaina meinasi vati kipata nurin. Mummeli ihan pokkana hivutti kattoa vilkuillen noin kymmenen ihmisen ohi jonossa, jossa minäkin olin seisonut jo 50 minuuttia. Jos se muori ois katsonut mua silmiin niin olisin varmaan joko pamauttanut näköön,  tai huutanut pää punaisena asian laidan. Onneks ei vilkassutkaan muhun päin. =D






No, onneks sain paketit postiin ja ehdin vielä Prismaankin.



On meillä toki ollut kivojakin hetkiä. Keskiviikkona Iialla oli kerhon joulujuhla ja olipa siellä taas ihania, reippaita ja kertakaikkiaan hellyyttäviä esityksiä. Meidän neiti sai joulukuvaelmassa olla enkeli. Lisäksi saatiin nautiskella lauluista ja loruista joita oli syksyn aikana opittu. Esitysten päälle kahvit/mehut ja joulutortut.







Nyt istuskelen hiljaisuudessa kun kaksi nuorinta nukkuu omissa sängyissään, kaksi vanhinta lasta on mummilassa yllätysyökylässä ja Herra C. on jossain joulujuhlissa. Huomenna sitten naapurin pimun synttärit. Pitäisköhän käärästä muutama lahja pakettiin?

p.s. En mä sitä mummoa oikeesti ois lyönyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti