maanantai 10. joulukuuta 2012

Pikkuhiljaa...


Niinpä niin, kahden viikon päästä on jouluaatto ja pikkuhiljaa mieli, koti ja joulupukin kontti alkaa valmistautua juhlaan.

Tällä viikolla on Iian kerhon joulujuhla. Ensi viikolla Maiun koulun joulujuhla, ja perjantaina vielä kirkossa jouluhartaus ja  todistustenjako. Ja kun on juhlia niin sehän tarkoittaa vaatteiden hankintaa. Olen siis ostanut juhlavaatteita joilla tytöt saa luvan pärjätä koko joulun ajan juhlat. Tässä makupaloja vaatteista.











Ja sitten ne lahjat. Tyttöjen lahjat alkaa olla ostettu. Meiltä tytöt saa jokainen yhden isomman lahjan ja ehkä lisäksi vähän vaatteita tms. Niihinkin kurkistuksia...
Aikuiset ei taida saada lahjoja... ehkä... ;)





Ja kotiakin on tosiaan koristeltu, ja löysinpä ihanan mustavalkoisen tonttupöytäliinankin Hemtexiltä tarjouksesta. Miehen siskolla oli jo viime jouluna toi liina ja ihastuin siihen ikihyviksi. Nyt sitten viime vuonna loppuunmyyty liina olikin tarjouksessa, vain 9,95€ (29,90€).









Kuinka pitkällä teidän muiden valmistelut on? Vai meneekö joulu valmistelematta? Mitä teidän ehdottomiin joulujuttuihin kuuluu?

HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA!


4 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä teillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, meillä on aika tavallinen koti. Sellainen elämää kokeva koti. Ei oo kaikki järjestyksessä ja putsplankissa. =)

      Poista
  2. Meidän jouluvalmistelut on ihan lähtökuopissa :( Aika tuntuu taas juoksevan niin, että pian iskee paniikki.
    Joululahjat ei ole vielä edes mietittynä, saati tehtynä tai hankittuna...Apuva! Ja tämä viikko menee Iinan synttäreiden parissa häseltäessä.
    Sen verran on sentään suunniteltu, että tiedetään mihin ittemme tungemme minäkin joulun päivänä :)
    Aivan ihanaa nähdä, kuinka teillä on jo joulu kovasti tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kai sitä ehtii vähemmälläkin? Tärkeimmät muistot jouluista on kumminkin jotain ihan muuta kuin se millaiset verhot oli, oliko kaapit siivottu tai edes mitä sai lahjaksi. Kaikki yhdessä olo ja tekeminen on paljon tärkeämpää.

      Poista