tiistai 25. joulukuuta 2012

Odotuksia ja niiden täyttymisiä


Joulu joulu joulu...

Nyt se sitten on taas. Kauan odotettu joulu. Joulu johon on valmistauduttu jo kuukauden ajan.
Ja mikä parasta joulu on mennyt mukavasti. Odotuksia oli tietenkin, täytyyhän jouluna ollakin. Osa toteutui ja osa ei, niinhän jouluna kuuluukin olla.

Suurin toiveeni täyttyi. Toivoin kovasti, että joulu olisi kaikin puolin rauhallinen, ilman mitään ylimääräistä juoksemista paikasta toiseen. Aattona oltiin herra C:n siskolla syömässä ja pukkikin tuli sinne. Aamulla oli jo tietenkin syöty riisipuurot ja jännitetty mahdollisia tulevia lahjoja.
Tänään sitten on vaan oltu kotona. Itse en ole nenääni edes ulos laittanut, mutta Maiu ja C kävivät sentään luistelemassa tossa vieressä olevalla kaukalolla. Ja kivaa oli kuulema.

Tyttöjen toiveet olikin sitten vähän maallisempia, ja kyllä niistäkin suurin osa toteutui. Onneksi meidän lapset olivat tänä(kin) vuonna varsin maltillisia toiveidensa kanssa. Maiu sai jo yli vuoden haluamansa Nintendo DC-pelikonsolin, Iia sai prinsessateltan. Nanalle ja Lillille pukki toi Bagheran potkuauton. Lisäksi tuli paketeista vaatteita, astioita ja jotain lelujakin vielä. Meille vanhemmille pukki toi toivotun kapselikahvinkeittimen. Sitä on tänään oikein joukolla harjoiteltu käyttämään. Hyvää on kahvit ja kaakaot.


Loppuun vielä kuvat mukavasti kaikki peräkkäin. Kaikki kuvat on otettu aattona C:n siskon ihanasta kodista (lukuunottamatta kahvinkeitin-, potkuauto ja prinsessatelttakuvaa), jossa kaikki oli laitettu juhlakuntoon.
Kiitos A ja T kun jaksoitte kestitä meitä aattona!



Ruokapöytä katettuna















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti