torstai 28. maaliskuuta 2013

Pas*aa!!!!


Hei ihanaiset lukijat; pitkästä aikaa.

Niin se talvi vaan alkaa olemaan lopuillaan ja kevät kolkuttelee ovella. Ainakin kalnterin mukaan pitäisi olla kevät kun pitkäperjantai on huomenna ja maaliskuu vetelee viimeisiään. Luonto taitaa tänä vuonna olla hiukan erimieltä kalenterin kanssa kun joka aamu mittari näyttää miinusta 10-20 astetta. Toivotaan, että hiljaa hyvä tulee.

PÄÄSIÄINEN sai mut tarttumaan näppikseen ja alkamaan kirjoitella. Meille tulee pääsiäiseksi vieraita, mun vanhemmat ja veli naisystävänsä kanssa, ja siksi onkin pitänyt miettiä tarjottavia.


Monenena vuonna olen halunnut kokeilla pasHan tekemistä ja nyt sitten on oiva tilaisuus. Saa tarjota ainakin yhdelle ihmiselle sellaista jälkiruokaa jota hän ei ole varmasti koskaan maistanut. Mun veljen naisystävä ei siis ole suomalainen, ei edes eurooppalainen ja siksi tuo maku nautinto on varmasti hänelle ihan uusi. =)
Muita jälkkäreitä tulee olemaan tipu- ja lammasmuffinssit. Lammasta kun meillä ei muuten syödä. :D
Pääruuat varmasti noudattelee pitkälti normaalia viikonloppuruokaa pienellä extralla. Laitetaan jotain hyvää lihaa kera maukkaiden kermaperunoiden, jonain päivänä saadaan jotain ihanaa aasialaista ja sitten ehkä tehdään jotain keittoa. Kuvia ei tietenkään vielä mun tekemistä leivonnaisista ole kun ne on vasta valmistus-/ajatusasteella, mutta kaivon tuolta verkkomaailmasta tähän inspiraatiokuvia.






Lupaan pääsiäisen jälkeen, tai jo sen aikana, laittaa sitten kuvia omistakin tuotoksista. Kuvia varmaan saadaan myös pikkutrulleista, jotka täällä Pohjanmaalla pimputtelee ihmisten ovilla vasta lankalauantaina.

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ ALLIHOPA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti